Te is segíthetsz - AZ1.HU

Segíthetsz abban, hogy minél többen idetaláljanak

Ha úgy érzed, hogy a weboldalon megosztott információk másoknak is fontosak lehetnek, vidd tovább a hírünket. Ezzel segíthetsz a legtöbbet. Szabadon megoszthatod a cikkeket az interneten, az írások alján található megosztó gombok is segítenek ebben. Elküldheted az ismerőseidnek e-mailben, ha nagyon muszáj, ki is nyomtathatod (kerüljük a papír használatát, amikor csak lehet). Beszélgess róla másokkal, ha kérdések vetődnek fel, osszátok meg velünk (pl. a facebook oldalunkon vagy az instagram fiókunk alatt). Ha szerveztek beszélgetős délutánt-estét, örömmel veszünk minden meghívást.

Az alábbi banki elérhetőségeken adományokat is gyűjtünk, amik lehetővé teszik, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül tegyük elérhetővé a megszerzett tudást és tapasztalatokat. Köszönjük, ha úgy érzed, hogy ebben a formában is segítenél.

BANKSZÁMLA ADATOK

Forint számla: OTP Bank | 11773494-01294428
Euro számla: TransferWise Europe | IBAN: BE96 9670 0787 0605 | BIC/SWIFT: TRWIBEB1XXX | Andras Siewert
GBP számla: TransferWise Europe | UK Sort Code: 23-14-70 Account: 34909322 | Andras Siewert

PAYPAL

hello@az1.hu vagy az alábbi linkre kattintva: 1.000 Ft-tal vagy tetszőleges összeggel támogathatsz.

Miért magánszemély nevére gyűjtünk adományokat?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal állásfoglalása szerint (elolvasható pl. itt: Ádó- és Vámértesítő 2019. évi 6. száma), ha magánszemély magánszemélynek adományoz (akár személyesen, akár interneten keresztül), és annak összege nem éri el a 150.000 Ft értéket, az adomány után sem adó-, sem illetékfizetési kötelezettség nem keletkezik.

Az a véleményünk, hogy a tevékenységeink támogatása alapvetően bizalmi kérdés. Vagy úgy gondolod, hogy az ajándékod nálunk jó kezekben van és a lehető leghasznosabban fogjuk felhasználni, vagy valamilyen oknál fogva az ellenkezőjéről vagy meggyőződve. Ezt a döntést rád bízzuk. Nekünk jelentős könnyebbség, hogy nem kell csak azért egy szervezetet működtetnünk, annak az adminisztrációs terheire időt és energiát fordítanunk, hogy intézményesített formában gyűjthessünk támogatást. Ezt az időt inkább arra fordítjuk, hogy dolgozzunk az ügyünkön.

Mi a tudásunkat, tapasztalatainkat a bizalmadtól függetlenül is ellenszolgáltatás nélkül tesszük elérhetővé. Mert meggyőződésünk, fontos, hogy minél több emberhez eljusson. Nem akarjuk, hogy az anyagi helyzete miatt valaki ne engedhesse meg magának, hogy hozzáférjen olyan információkhoz, amelyek meghatározhatják valamennyiünk jövőjét. Sőt, még csak reklámokat sem helyezünk el az oldalon, mert fontosnak tartjuk, hogy a figyelmedet fókuszáltan a mondanivalónkra fordítsd, és ne vonja el a figyelmedet mindenféle más tartalmú kép, szöveg.

Mire fordítjuk az adományodat?

Elsősorban arra, hogy több Időt fordíthassunk arra, hogy foglalkozzunk az oldalon felvázolt témákkal. A mélytudati folyamatok kutatása sok fókuszált figyelmet és energiát igényel. Másodsorban arra, hogy fedezzük a weboldal működtetéséhez és fejlesztéséhez szükséges költségeket, hiszen ezért nekünk is fizetni kell.
A beérkezett adományok felhasználásának átláthatóságát viszont szeretnénk biztosítani, ezért minden negyedév végén közzéteszünk erről egy összefoglalót (első alkalommal: 2020. április elején).

  •  
  •  
  •