Súlyos földrengés rázta meg Törökország nyugati partvidékét

Földrengésben összedőlt épület a törökországi Izmirben | AZ1.HU
AZ1.HU

AZ1.HU

Olvasási idő: < 1 perc
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
AZ1.HU

AZ1.HU

Számos épületet összedőlt, cunami árasztotta el a partmenti területeket abban a földrengésben, ami ma délben súlytotta Törökország nyugati partvidékét. Az USGS szerint Richter-skála szerint 7-es erősségű rengés epicentruma 15 km-re északra volt a görögországi Samos szigetétől. A mentőegységek eddig több mint 30 halálos áldozatról, és több száz sebesültről számoltak be. Két iskolás a Samos szigetén halt meg a lehulló törmelékek alatt, a többi áldozat törökországi.

A földrengés után jött a cunami

Izmirben legalább húsz nagyobb épület sérült meg súlyosabban. A mentőalakulatok az első órákban több mint száz személyt tudtak még élve kihozni a romok alól. A földrengést komolyabb cunami is kísérte, ami a partmenti részeken okozott károkat.

Hasznosnak találtad, amit olvastál? Köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal.

Biztosan feltűnt, hogy az oldalunkon nincsenek reklámok. Szeretnénk tisztán átadni azokat az üzneteket, amiket fontosnak tartunk. Ugyanebből kifolyólag valamennyi rendezvényünk is ingyenes. Az egyesületünk részére nyújtott támogatások, adományok teszik lehetővé, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Köszönjük, ha te is TÁMOGATSZ bennünket.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email

AZ1 hírlevél

Nem szeretnél lemaradni az oldalunkon megjelenő legújabb írásokról, a tervezett rendezvényeinkről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és időszakosan (max. 2 hetente egy alkalommal) kapsz tőlünk egy összefoglalót.

A hírlevelet bármikor lemondhatod az e-mailek alján található linkre kattintva.

Férfi blog

A spirituális férfi | AZ1.HU
Férfi blog

A spirituális férfi

Mit jelent a mai racionális, logikusan felépített világunkban spirituálisnak lenni? Miért segíthet hozzá bennünket egy kiegyensúlyozottabb élethez?

Tovább
"Három az egyben" tantra | AZ1.HU
Férfi blog

“Három az egyben” tantra

“Három az egyben”: érzékiség és érintés, testi egymásban levés és lelki összekapcsolódás. Egy tantra gyakorlat részletes leírása.

Tovább

ez is érdekelhet

Spirituális otthon | AZ1.HU

Az otthon mint spirituális élmény

Az otthonteremtés spirituális gyökerei ugyanannyira ősiek, mint maga az élet. Egy hely, ahol biztonságra és örömre lelhetünk. Mit jelképez?

Földbárka | AZ1.HU

Mi a földbárka?

Mit takar a földbárka kifejezés, és hogyan segíthet abban, hogy olcsó és fenntarható otthonokat építhessünk magunknak?