Programjaink - AZ1.HU

Egy rohamosan változó világban élünk, ahol újabb és újabb kihivásokkal szembesülünk. Tudni szeretnénk, hol a helyünk ebben dinamikában, mi dolgunk az Élettel, hogyan válhatnak örömtelivé a kapcsolataink, tudatosabbak a döntéseink. Megannyi választ találunk ezekre a kérdésekre, ha körbenézünk a vallások, ideológiák, ősi vagy modern guruk világában.

Mi a válaszokat a Mélységben keressük és találjuk meg. Abban a kollektív rendszerben, ami a gondolatok és érzelmek mélységeiből tartja fenn az Élet vérkeringését. Leírhatjuk, elmondhatjuk, megpróbálhatjuk megmutatni, hogy ez miről szól; de érteni és érezni csak akkor fogod, ha felfedezed és megtapasztalatod. Ezért minden programunk elsősorban erről szól: hogy legyenek saját élményeid, és ezeken keresztül találd meg a válaszokat a kérdéseidre. A mi feladatunk csak annyi, hogy egyénileg vagy közösségként segítsünk ezen a tapasztalatszerzési úton.

A programjaink minden esetben ingyenesek. Ha támogatni szeretnéd a céljainkat, a programok helyszínén vagy az itt felsorolt módon támogathatod adományoddal a projektjeinket.

Ha kérdésed, észrevételed van a programokkal kapcsolatban, keress meg bennünket az elérhetőségeinken.

Égi lélek földi sárban – online tréning

Téma: A szexualitás mint önismereti és kommunikációs tér.

A tréning célja kettős: egyrészt az önismeret elmélyítése a szexuális képzeletünk szimbolikájának megismerésén keresztül, másrészt az intuitív képzelet fejlesztése.
Kiscsoportos (max. 6 fős) online tréning. Egy új csoport akkor indul, ha legalább 4 jelentkező van. Párhuzamosan fut több csoport, amik a tréning más-más szakaszában járnak. A gyakorlatokat mindenki egyénileg, otthon végzi, a tapasztalatokat közösen beszéljük meg egy zárt Messenger Szobában. A tréning tájékoztató kiadványát ide kattintva töltheted le (PDF formátum, 14 MB).
Részvételi feltétel: Betöltött 18. életév, előzetes online beszélgetés a tréning vezetőjével.
Jelentkezés: Folyamatosan lehet jelentkezni az alábbi online formanyomtatvány kitöltésével, tájékoztatunk, amint indul egy új csoport.
Részvételi díj: adomány alapú

Jelentkezés online tréningre

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Közösségi nyári tábor

Hogyan találjuk meg a biztonságot, békét és fejlődési lehetőségeket egy állandóan változó, sokszor veszélyesnek tűnő világban? Ez a központi témánk az idei nyári táborunkban.
2019 nyarán kezdtünk el kétkezi munkával kialakítani egy közösségi teret a Kis-Balaton közelében. Az Égikert nevet viselő helyen egy héten keresztül kapcsolódunk egymáshoz, a természethez, a folyamatban lévő térformálási tevékenységekhez.

Helyszín: Égikert (Esztergályhorváti külterület). Elhelyezés: korlátozott mennyiségben a területen álló faházakban, egyébként sátrakban. Utazás, étkezés alapvetően egyénileg, de mindig szoktunk közösen főzni, grillezni.
Időpont: 2020. július 20-26. Jöhetsz egy egész hétre, vagy akár csak 1-1 napra.
Részvételi díj: adomány alapú

Jelentkezési űrlap közösségi nyári táborra

Az alábbi napokon szeretnék részt venni a táborban: JÚLIUS 20.JÚLIUS 21.JÚLIUS 22.JÚLIUS 23.JÚLIUS 24.JÚLIUS 25.JÚLIUS 26.
Faházban kérek elhelyezéstSátrat hozok

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

  •  
  •  
  •