Programok, szociamoriás közösségépítés - AZ1.HU

Kétféle program-típussal találkozhatsz nálunk. A szocioamoriás közösségépítés rendezvényei tréningek, workshopok, táborok lehetnek, amelyek célja, hogy jobban megértsd azt a szemléletmódot, ami a szocioamoriát jellemzi. És természetesen fontos, hogy mindez ne csak elmélet legyen, hanem minél több gyakorlati megélésed kapcsolódjon a megértési folyamathoz.

Ezen kívül találsz olyan programokat is az oldalon, amiket közösségünk tagjai tartanak egy szűkebb körnek. Ezek szintén a mélytudati kutatások tapasztalatain alapulnak; különleges átültetései a mindennapi feladatok menedzselésére, problémák és konfliktusok megoldására. Ilyen kísérleti jellegű programok az alább részletesen is bemutatásra kerülő “Érzelmek vacsorája” vagy az “Érintésélmény”.

A közösségépítéshez kapcsolódó rendezvények minden esetben ingyenesek. Ha támogatni szeretnéd a céljainkat, a programok helyszínén vagy az itt felsorolt módon támogathatod adományoddal a projektjeinket.

Ha kérdésed, észrevételed van a programokkal kapcsolatban, kérjük fordulj a leírásban megnevezett szervezési felelőshöz / házigazdához.

Szocioamoria szemléletmódú közösségépítő programok

Szocioamoria workshop

Havi két alkalommal tartunk olyan összejöveteleket, ahol részben irányított gyakorlatokkal, részben kötetlen beszélgetésekkel ismerkedhetsz a szocioamoria elveivel. Elsősorban impulzusokat szeretnénk adni, amiket elvihetsz a mindennapokba és kipróbálhatod, mennyire segítenek a problémamegoldásban, a tudatos életmódod kialakításában, az emberi kapcsolataid menedzselésében. A workshopok kiscsoportosak, legfeljebb 6 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Helyszín: Budapest, IX. kerület (a pontos helyszínről a regisztráció visszaigazolásánál tájékoztatunk)
Időpont: szombat vagy vasárnap 16-20 óra között
Részvételi díj: adomány alapú

Válassz a legközelebbi szabad időpontok közül: 2020. február 16., 16 óra2020. február 29., 16 óra

AZ1 nyári tábor

Hogyan alakítható ki és működtethető egy élettér a szocioamoria elveinek megfelelően? András 2019 nyarán kezdett el kétkezi munkával kialakítani egy közösségi teret a Kis-Balaton közelében. Az Égikert nevet viselő helyen egy héten keresztül kapcsolódunk egymáshoz, a természethez, a folyamatban lévő térformálási tevékenységekhez. További információk rövidesen.

Helyszín: Égikert (Esztergályhorváti külterület)
Időpont: 2020. július 20-26.
Részvételi díj: adomány alapú

Érzelmek vacsorája

Érzelmek vacsorája - AZ1.HU

Új impulzusokat szeretnél az életedbe, mert úgy érzed, elfogytak a motivációid? Nem látod tisztán a céljaidat a körülötted lévő káoszban? Nehezen találod a hangot az emberi kapcsolataidban?
Akkor legyél a vendégünk az ÉRZELMEK VACSORÁJÁN.

A menü: nyitott, odafigyelő légkör, amelyben elmesélheted nekünk, ami a lelkedet nyomja. Nemcsak meghallgatunk, hanem saját élményeinket, tapasztalatainkat is őszintén megosztjuk veled. Hiszünk abban, hogy az együtt töltött idő során kialakuló empatikus kapcsolódásban új perspektívákkal és impulzusokkal lehetsz gazdagabb.

Az egymásra hangolódáshoz házi készítésű, érzelmekkel (is) fűszerezett ételeket varázsolunk az asztalra, azokról előtte közösen egyeztetünk.

Párok jelentkezését is szívesen fogadjuk! 

A vendéglátóid: Kata és András
Helyszín: Budapest, IX. kerület
Program időtartama: 90–150 perc
Program irányára: 8–18 ezer Ft (egyeztetés során pontosítjuk)
Időpontot Katával egyeztethetsz a megadott elérhetőségein, vagy a lenti űrlap kitöltésével.

Érintésélmény

Érintésélmény - AZ1.HU

Nehezen adsz vagy fogadsz el érintéseket? Hiányzik az életedből a letisztult, elfogadó testi kontaktus? Új inspirációkat keresel az érintések világában? Akkor legyél a vendégünk az ÉRINTÉSÉLMÉNY nevű programunkon.

A bőr életünk első aktív érzékszerve, már a fogantatás után néhány héttel ezen keresztül kapcsolódunk a külvilághoz, gyűjtjük az első élményeinket az anyagról. Az anyai érintés biztonsága, az ütés, szúrás és csípés fájdalma, a tárgyak tapintását kiváltó kíváncsiság, a baráti ölelés empátiája, az intim terünk mélységeibe hatoló eufória — milliónyi érintésérzet fonódik össze bennünk.

Hangtálak rezgéseivel és testi érintések összehangolt kombinációjával segíthetünk neked abban, hogy újrarendezd kapcsolatodat a testeddel. Mivel bőrünk az intimszféránk része, az érintések határairól minden pillanatban szabadon dönthetsz.
Párokat is szívesen látunk, akik új élményekkel szeretnék gazdagítani eddigi érintésvilágukat.

Élmény-mesterek: Kata és András
Helyszín: Budapest, IX. kerület
Program időtartama: 90 perc
Program irányár: 6–12 ezer Ft (az egyeztetés során pontosítjuk)
Időpontot Katával egyeztethetsz a megadott elérhetőségein, vagy a lenti űrlap kitöltésével.

Időpont kérése

az “Érzelmek vacsorája” vagy “Érintésélmény” elnevezésű programokra. A megadott elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a további részleteket.

Az alábbi programra szeretnék időpontot egyeztetni: ÉRZELMEK VACSORÁJAÉRINTÉSÉLMÉNY