Mentális összeomlás jelei Trump holdudvarában

Donald Trump | AZ1.HU
Siewert András

Siewert András

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Siewert András

Siewert András

Trump elveszítette az Egyesült Államok egyik legszorosabb  elnökválasztását, a szavazatok összeszámolása napokig tartott. A várakozás feszültségében nem csak az elnök viselkedése vált a szokásosnál is zavarosabbá, úgy tűnik, a politikai környezetében sem bírják a feszültséget.

Steve Bannon, az elnök volt főtanácsadója és vezető stratégája csütörtökön a rádióműsorában arról beszélt, hogy figyelmeztetésként minden bürokrata számára lefejeztetné Dr. Anthony Fauci (a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának egyik vezető tagja) és Christopher Wray FBI-igazgatót.

 

Trump volt főtanácsadója szó szerint az alábbi kijelentést teszi: “A második ciklus Wray és Fauci kirúgásával kezdődik, nem, én most igazából egy lépéssel tovább szeretnék menni. De elismerem, hogy az elnök egy jószívű ember, egy jó ember. Igazából vissza szeretnék menni a régi Tudor Anglia idejébe, a fejeket lándzsákra tűzném, igen, a Fehér Ház két sarkába tenném őket, figyelmeztetésként a szövetségi hivatalnokok számára.

Trump spiritális tanácsadóját is érdemes szemügyre venni

Paula White-Cain, a hivatalban lévő amerikai elnök hivatalos “spirituális tanácsadója”, a vesztésre álló szavazatszámlálás megfordítására imát mondott, amelyben Afrika és Dél-Amerika angyalait kérte, hogy segítsék Trump győzelmét. Az evangelista lelkésznő helyi idő szerint szerda este, a “City of Destiny” nevű gyülekezet floridai templomában tartott két és fél órás istentisztelet keretében lépett a pódiumra. Ebben Trumphoz hasonlóan választási csalásokról beszélt, és arról, hogy démonok uralta gonosz erők megpróbálják ellopni az amerikai elnöktől a győzelmet. A videó hátterében sétálgató fiatalember Paula fia, aki előtte tartott egy prédikációt.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email

AZ1 figyelő

Nem szeretnél lemaradni arról, hogy szerintünk milyen fontos dolgok történtek a világban? Iratkozz fel, és heti egy alkalommal postázzuk az e-mail címedre az ingyenes AZ1 Figyelőt. 

Legújabb hírek

ez is érdekelhet