Mentális összeomlás jelei Trump holdudvarában

Donald Trump | AZ1.HU
Siewert András

Siewert András

Olvasási idő: < 1 perc
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Siewert András

Siewert András

Trump elveszítette az Egyesült Államok egyik legszorosabb  elnökválasztását, a szavazatok összeszámolása napokig tartott. A várakozás feszültségében nem csak az elnök viselkedése vált a szokásosnál is zavarosabbá, úgy tűnik, a politikai környezetében sem bírják a feszültséget.

Steve Bannon, az elnök volt főtanácsadója és vezető stratégája csütörtökön a rádióműsorában arról beszélt, hogy figyelmeztetésként minden bürokrata számára lefejeztetné Dr. Anthony Fauci (a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának egyik vezető tagja) és Christopher Wray FBI-igazgatót.

 

Trump volt főtanácsadója szó szerint az alábbi kijelentést teszi: “A második ciklus Wray és Fauci kirúgásával kezdődik, nem, én most igazából egy lépéssel tovább szeretnék menni. De elismerem, hogy az elnök egy jószívű ember, egy jó ember. Igazából vissza szeretnék menni a régi Tudor Anglia idejébe, a fejeket lándzsákra tűzném, igen, a Fehér Ház két sarkába tenném őket, figyelmeztetésként a szövetségi hivatalnokok számára.

Trump spiritális tanácsadóját is érdemes szemügyre venni

Paula White-Cain, a hivatalban lévő amerikai elnök hivatalos “spirituális tanácsadója”, a vesztésre álló szavazatszámlálás megfordítására imát mondott, amelyben Afrika és Dél-Amerika angyalait kérte, hogy segítsék Trump győzelmét. Az evangelista lelkésznő helyi idő szerint szerda este, a “City of Destiny” nevű gyülekezet floridai templomában tartott két és fél órás istentisztelet keretében lépett a pódiumra. Ebben Trumphoz hasonlóan választási csalásokról beszélt, és arról, hogy démonok uralta gonosz erők megpróbálják ellopni az amerikai elnöktől a győzelmet. A videó hátterében sétálgató fiatalember Paula fia, aki előtte tartott egy prédikációt.

Hasznosnak találtad, amit olvastál? Köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal.

Biztosan feltűnt, hogy az oldalunkon nincsenek reklámok. Szeretnénk tisztán átadni azokat az üzneteket, amiket fontosnak tartunk. Ugyanebből kifolyólag valamennyi rendezvényünk is ingyenes. Az egyesületünk részére nyújtott támogatások, adományok teszik lehetővé, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Köszönjük, ha te is TÁMOGATSZ bennünket.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email

AZ1 hírlevél

Nem szeretnél lemaradni az oldalunkon megjelenő legújabb írásokról, a tervezett rendezvényeinkről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és időszakosan (max. 2 hetente egy alkalommal) kapsz tőlünk egy összefoglalót.

A hírlevelet bármikor lemondhatod az e-mailek alján található linkre kattintva.

Férfi blog

A spirituális férfi | AZ1.HU
Férfi blog

A spirituális férfi

Mit jelent a mai racionális, logikusan felépített világunkban spirituálisnak lenni? Miért segíthet hozzá bennünket egy kiegyensúlyozottabb élethez?

Tovább
"Három az egyben" tantra | AZ1.HU
Férfi blog

“Három az egyben” tantra

“Három az egyben”: érzékiség és érintés, testi egymásban levés és lelki összekapcsolódás. Egy tantra gyakorlat részletes leírása.

Tovább

ez is érdekelhet

Spirituális otthon | AZ1.HU

Az otthon mint spirituális élmény

Az otthonteremtés spirituális gyökerei ugyanannyira ősiek, mint maga az élet. Egy hely, ahol biztonságra és örömre lelhetünk. Mit jelképez?

Földbárka | AZ1.HU

Mi a földbárka?

Mit takar a földbárka kifejezés, és hogyan segíthet abban, hogy olcsó és fenntarható otthonokat építhessünk magunknak?