Lesznek egy testté – AZ1.HU

Valaha minden részecske, amiből vagyunk, ami ma a Világegyetemet alkotja, egyetlen Ősforrásban létezett. Ezt mondja a tudomány, ezt mondják a vallások, ebben teljes az egyetértés. Az Ősrobbanás előtti állapot egy, ma már számunkra elképzelhetetlenül kompakt és összetartó Egység, amelynek nyomát, ősrezonanciáját minden magában hordozza. A robbanás utáni tágulásban is megnyilvánul az ősi kód, az Egység emlékezete, az oda történő visszavágyódás. A tágulás – összehúzódás, vonzás – taszítás dualitásának feszültségében formálódik az Élet, születik folyamatosan újjá az Egység. Egy évmilliárdok óta tartó folyamatban újra összefonódnak az Életet formáló részecskék. Egyre komplexebb élet-egységek jönnek létre, egyre több atom rezeg újra egy testben. Atomokból molekulák lesznek, molekulákból sejtek, sejtekből egyre összetettebb testek. 

Az Egység emlékezete

Az Egység ártatlanságának emlékezete, az ezt követő elkülönülés zuhanása, majd a jó és rossz küzdelme az Egységbe visszavezető úton – mindezek oly mélyen az emberiség kollektív képzeletébe ivódtak, hogy életünk minden lényeges pillanatában ezt a drámát jelenítjük meg, éljük át.

A természet, és ezzel együtt az emberiség emlékezete telve van szimbólumokkal és képzetekkel, amelyek az ősi Egység-állapot leképeződései, pszichés visszhangjai. Mindent egybefoglaló istenek és felhőtlen boldogság-országok mítoszai, vagy éppenséggel a test-lélek összefonódásának eksztázisa. 

30 éve kutatjuk hipnózisok és hasonló technikák segítségével, milyen belső képek élnek a kollektív mélytudatban az Egységről, az Ősforrásról, és ezek hogyan csapódnak le a képzeletünkben. Ezeket a történeteket osztjuk meg ezen az oldalon.

[Kép: Cameron Gray]

A Mindenség centrumában – AZ1.HU

A Mindenség centrumában

A mindenség az az erő, az a központi fény, ami körülvesz minket. Van egy központi fénye, amiből táplálkozik és él az univerzum adott része.

  •  
  •  
  •  
A Fény birodalma – AZ1.HU

A Fény birodalma

Repülök egy ezüstös fénycsíkon… gyorsan… húz valami. Minden olyan világos, tiszta fény. Itt mosolygós lények vesznek körül. Fehér mosolygós lények.

  •  
  •  
  •  

Nem szeretnél lemaradni a legújabb történetekről? Kérj értesítést az e-mail címedre.

  •  
  •  
  •