A hírportálunk cikkeit egy önkéntesekből álló közösségi szerkesztőség írja. Nekünk nem ez a munkánk, elhivatottságból szerkesztjük ezt a lapot. Van a csapatban, aki nem szeretné, hogy a neve nyilvánosságra kerüljön, a többiek rövid bemutatkozását az alábbiakban olvashatjátok.  
Nemesné Singer Edina | AZ1.HU

Nemesné Singer Edina

Klinikai vizsgálatokban dolgozó biostatisztikus, anya, babahordozási tanácsadó, hordozóeszköz és kortárs gyerekkönyv forgalmazó vagyok. Végzettség szerint okleveles nemzetközi kapcsolatok szakértő, EU specializációval. Emellett civil aktivista és civil rádiós műsorvezető. 
 
Témáim: gyógyszerfejlesztés, klinikai vizsgálatok, statisztika és egyéb reál tudományok, szülőség – baba és gyermek, civilség, aktivizmus, aktuális nemzetközi/hazai közéleti ügyek.
Vucsics Mónika | AZ1.HU

Vucsics Mónika

Kommunikáció szakos diplomával, sok év multizás után most szállok ki a mókuskerékből, jelenleg jógaoktatónak tanulok, és masszőrként kezdek vállalkozásba.
Legjobban a spiritualitás érdekel, mert hiszem, hogy a láthatónál többről szól az élet. Célom és vágyam, hogy minél többen ébredjünk fel, és harmóniában éljünk egymással és környezetünkkel. 
 
Témák, amikről írok: spiritualitás, környezetvédelem, pszichológia, emberi kapcsolatok, jóga.
Siewert András | AZ1.HU

Siewert András

Tudattalan kölcsönhatások és mélytudati kommunikációs folyamatok kutatásával foglalkozom. Emellett 30 éve foglalkozom az organikus közösségépítés és a holisztikus védelmi rendszerek témáival. 2019 nyara óta visszavonultan élek és Égikertet építem.

Témák, amikről írok: poli világ, ökokrácia, migráció, fenntarthatóság, organikus közösségépítés, mélytudat és kollektív tudattalan.