Szocioamoria programok: workshop, tábor, tréning - AZ1.HU

Érdekel a szocioamoria témája? Szeretnél róla többet megtudni, beszélgetni hasonló érdeklődésű emberekkel a tapasztalataikról? Bekapcsolódnál a szocioamoria alapú közösségépítésbe? Gyere el valamelyik ilyen témájú rendezvényünkre: workshop, tréning, nyári tábor, előadás – mindenki megtalálja azt a formátumot, ami a szívéhez közel áll.

Szocioamoria workshop

Havi két alkalommal tartunk olyan összejöveteleket, ahol részben irányított gyakorlatokkal, részben kötetlen beszélgetésekkel ismerkedhetsz a szocioamoria elveivel. Elsősorban impulzusokat szeretnénk adni, amiket elvihetsz a mindennapokba és kipróbálhatod, mennyire segítenek a problémamegoldásban, a tudatos életmódod kialakításában, az emberi kapcsolataid menedzselésében. A workshop kiscsoportos, legfeljebb 6 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért előzetes regisztrációhoz kötött.

Helyszín: Budapest, IX. kerület (a pontos helyszínről a regisztráció visszaigazolásánál tájékoztatunk)
Időpont: szombat vagy vasárnap 16-20 óra között
Részvételi díj: nincs (adomány alapú hozzájárulás)

Válassz a legközelebbi szabad időpontok közül: 2020. február 16., 16 óra2020. február 29., 16 óra

AZ1 nyári tábor

Hogyan alakítható ki és működtethető egy élettér a szocioamoria elveinek megfelelően? András 2019 nyarán kezdett el kétkezi munkával kialakítani egy közösségi teret a Kis-Balaton közelében. Az Égikert nevet viselő helyen egy héten keresztül kapcsolódunk egymáshoz, a természethez, a folyamatban lévő térformálási tevékenységekhez. További információk rövidesen.

Helyszín: Égikert (Esztergályhorváti külterület)
Időpont: 2020. július 20-26.
Részvételi díj: adomány alapú