Kína úgy döntött, náluk már nincs koronavírus

Kína és a koronavírus | AZ1.HU
AZ1.HU

AZ1.HU

Olvasási idő: < 1 perc
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
AZ1.HU

AZ1.HU

Amíg nálunk új csúcsokat dönt a covid-19 járvány, Kína ünnepel. Az országban hetek óta az a hivatalos kommunikáció, hogy sikeres volt a járvány elleni küzdelem.


Xi Jinping (ejtsd: Hszi Csin-ping), az 1,4 milliárd lakosú ország elsőszámú embere ennek örömére egy színpompás rendezvény keretében “A Nemzet Hőse” érdemrendet adományozta olyan orvosoknak, virológusoknak, akik a kínai kormány szerint kiemelkedő munkát végeztek a járvány elleni küzdelemben.


A rendezvény apropója az volt, hogy a kínai hatóságok szerint az országban 18 napja nincs új fertőzött, csak pár tucat külföldről hazatért és karanténba zárt embernél mutatták ki a vírust.

Kritikusok szerint a kínai kormány kommunikációja csak propagandafogás. A vezetés úgy dönthetett, hogy két rossz közül a járvány a kisebbik, a kínai gazdaság teljesítőképességének visszaesése jelentené a nagyobb bajt.


A kínai állami hírtelevízió által élőben közvetített ceremóniából vágtunk össze pár jelenet, jól látszik: se maszkok, se távolságtartás.

Hasznosnak találtad, amit olvastál? Köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal.

Biztosan feltűnt, hogy az oldalunkon nincsenek reklámok. Szeretnénk tisztán átadni azokat az üzneteket, amiket fontosnak tartunk. Ugyanebből kifolyólag valamennyi rendezvényünk is ingyenes. Az egyesületünk részére nyújtott támogatások, adományok teszik lehetővé, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Köszönjük, ha te is TÁMOGATSZ bennünket.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email

AZ1 hírlevél

Nem szeretnél lemaradni az oldalunkon megjelenő legújabb írásokról, a tervezett rendezvényeinkről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és időszakosan (max. 2 hetente egy alkalommal) kapsz tőlünk egy összefoglalót.

A hírlevelet bármikor lemondhatod az e-mailek alján található linkre kattintva.

Férfi blog

A spirituális férfi | AZ1.HU
Férfi blog

A spirituális férfi

Mit jelent a mai racionális, logikusan felépített világunkban spirituálisnak lenni? Miért segíthet hozzá bennünket egy kiegyensúlyozottabb élethez?

Tovább
"Három az egyben" tantra | AZ1.HU
Férfi blog

“Három az egyben” tantra

“Három az egyben”: érzékiség és érintés, testi egymásban levés és lelki összekapcsolódás. Egy tantra gyakorlat részletes leírása.

Tovább

ez is érdekelhet

Spirituális otthon | AZ1.HU

Az otthon mint spirituális élmény

Az otthonteremtés spirituális gyökerei ugyanannyira ősiek, mint maga az élet. Egy hely, ahol biztonságra és örömre lelhetünk. Mit jelképez?

Földbárka | AZ1.HU

Mi a földbárka?

Mit takar a földbárka kifejezés, és hogyan segíthet abban, hogy olcsó és fenntarható otthonokat építhessünk magunknak?