Kata - AZ1.HU

Tatabányán láttam meg a napvilágot 1982-ben. Hosszú, és nehéz érzésekkel tarkított utat tettem meg 2020-ig, amikor is belevágtam életem egyik leginspirálóbb kalandjába, a szocioamoria gyakorlásába.

Több mint 10 éve töltenek be az életemben fontos szerepet a könyvek, a szövegek, és a velük való bíbelődés. Szerkesztő-korrektorként szinte minden nap hódolok ennek a tevékenységnek. Az önismeretet 2010-ben kezdtem el tudatosan gyakorolni, az azóta eltelt 10 évben sok módszerbe belekóstoltam: természetgyógyászat, reflexológia, kineziológia, családállítás, pszichodráma, sajátélményű terápiák, integrál pszichológiai képzés, jóga; valamint jelenlegi szerelmem, a hangtálak és a rezgések varázslatos világa. Ezek jó alapot adtak nekem ahhoz, hogy holisztikus szemlélettel nézzem az embert, akivel éppen találkozom, és az állapotát, amiben éppen van. Saját érintettségem miatt különösen foglalkoztat a betegségek érzelmi háttere. 

2017 óta tartok tibeti hangtálakkal, illóolajokkal és érintésekkel kísért relaxációs alkalmakat kiscsoportos és egyéni kezelések formájában. 

Tavaly év végén indult el bennem az a folyamat, amikor az egyéni mélymerülésekről áttevődött a fókuszom a közösség felé nyitásra, a másokkal kapcsolódás örömére és az adni tudás képességének felfedezésére. Ezt egy tudatos elhatározás előzte meg: felülvizsgálom és átalakítom az eddigi rendszeremet, gondolkodási mintáimat, amik már nem szolgálnak engem. A döntésemet követően nagyon hamar megérkezett a segítség és a társ is hozzá. Ez az az élmény, a kapcsolódás élménye, amit szeretnék megmutatni és gyakorolni másokkal is.

Kapcsolódj Katához a programjain keresztül

Kata elérhetőségei

E-mail: kata@az1.hu
Telefon: +36 20 388 3114

Kata legújabb írásai AZ1 weboldalon:

A szociofóbiától a szocioamoriáig - AZ1.HU

A szociofóbiától a szocioamoriáig

Az utam a félelmeimen alapuló bezárkózástól a fokozatos kinyílásig. Felfedeztem egy világot, ahol élmény kapcsolódni másokhoz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •