Kapcsolattartás | AZ1.HU

A Segítők Egyesület több különböző csoport és projekt szimbiózisa, ennek megfelően egyelőre sok különböző online felületen tartjuk a kapcsolatot. Ezeket foglaljuk itt össze egyetlen oldalon, hogy eldönthesd, mihez szeretnél csatlakozni, vagy mik azok a témák, amikről beszélgetni szeretnél hozzád hasonló gondolkozású emberekkel.

Kerek logo | AZ1.HU

A Segítők központi weboldala a november 8-án indult AZ1.HU hírportál, és az ehhez kapcsolódó szociális média felületek: a Facebook-oldalunk, az Instagram profilunk, a Twitter-fiókunk és a YouTube-csatornánk. A Segítők zárt Facebook-csoportját itt találod.

Jelenleg egyetlen olyan felületünk van, ahol minden lényegesebb cikket és hírt megosztunk, ami megjelenik az oldalon, és ez egy Viber-chat. Ha tehát szeretnél naprakész maradni, és telepítve van a mobil telefonodon a Viber applikáció, erre a linkre kattintva csatlakozhatsz a csoporthoz. Természetesen bármikor el is hagyhatod.

Feliratkozhatsz az AZ1 Figyelőre is, akkor a megadott e-mail címedre kapsz heti egy alkalommal egy hírösszefoglalalót az általunk legfontosabbnak tartott eseményekről. Minden cikkünk alján megtalálod az űrlapot, amivel feliratkozhatsz.

Égikert logo | AZ1.HU

Az egyesület Égikert nevű projektjének saját weboldala van (egikert.hu), de az ott megjelenő cikkeket a közeljövőben átveszi az AZ1.HU hírportál is. A weboldalon kívül Égikertnek van Facebook oldala és Instagram profilja.

Éjjeli Őrség logo | AZ1.HU

Az Éjjeli Őrség weboldala az ejjeliorseg.hu, a Facebook-oldalát itt találod, az Instát pedig itt. Az Éjjeli Őrségnek van egy Facebook-csoportja is.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email