Érzelmek mátrixa - AZ1.HU

Milliónyi külső és belső hatás ér bennünket minden pillanatban. Az elménk kapacitása azonban véges. Ezért a figyelmünk fókusza határozza meg, mi lesz az a néhány impulzus, amit kiemelünk a magunk számára az információk óceánjából. Ez a fókusz, továbba az, hogy az adott pillanatban számunkra tudatos információkhoz milyen érzelmeket társítunk, dönti el a Föld sorsát. Mert az egyéni érzelmek összefonódnak a térben, és egy komplex érzelem-mátrixot alkotnak. Ebben a globális érzelem-tengerben alapozódik meg valamennyi döntésünk, minden fizikai és nem-fizikai folyamat.

Az erőszakos érzelmek, a szorongások, a féltékenység, a közöny nem csak a saját génjeinket deformálja, hanem destruktívan hat mindenre, amihez kapcsolódunk. Ezzel szemben az együttérzés, a nyitottság, a hála erősíti azt a kommunikációs hálózatot, ami összekapcsolja a teljes élővilágot, és harmonizálja a fajok közötti kölcsönhatásokat.

Lehet, hogy azt gondolod, tőled független, nálad hatalmasabb emberek cselekedetei fogják meghatározni a Föld jövőjét. De nem így van. Időlegesen rombolhatnak vagy építhetnek, de csak az anyagban, ami valamennyiünk közös homokozója. Hosszútávon a te érzelmeid pont ugyanakkora súllyal esnek latba, mint amennyit ők tesznek hozzá az élethez. Minden más hit az anyaghoz kapcsolódó illúzió, ami homokvárak születése és szétesése.

Kattints, ha:

Kapcsolódás - AZ1.HU
Naprakész kapcsolat - AZ1.HU
Támogatom - AZ1.HU
  •  
  •  
  •