Siewert András - AZ1.HU

1970-ben születtem Németországban. Gyerekkorom nagy részét már Magyarországon töltöttem, itt végeztem el tanulmányaim zömét is. Szociálisan érzékeny családban nevelkedtem, hét testvér legidősebbikeként. Ez meghatározta nyitottságomat a rászoruló embertársaim problémái iránt. Fiatal korom óta szenvedélyesen érdekelt a mélytudat világa, de nem voltam megelégedve azzal a tudásszinttel, amit az oktatási rendszer nyújtani tud ebben a témában. Így autodidakta módon és tapasztalati/kutatási projektekkel mélyedtem el ebben a világban. Három területtel foglalkozom behatóbban: a tudat és az anyag kölcsönhatásaival, a mélytudati kommunikációs folyamatokkal, továbbá a mélytudati hatások szerepével ember-ember és ember-természet viszonylatában (organikus közösségépítés, szocioamoria). A 90-es évek közepe óta tartok tréningeket, tanfolyamatokat, előadásokat ezekben a témákban.

A mentális tevékenységek ellensúlyozására 1997 óta foglalkozom ökológiai- és energiatakarékos építészettel, több éven keresztül generál-kivitelezőként dolgoztam az építőiparban.

2015 nyarán egy 2 éves ismerkedő-előkészítő folyamat után hatan összeköltöztünk egy közösen bérelt szentendrei családi házban. Ez lett az első intenzívebb közösségi együttélési kísérletünk, amely során leraktuk a szociamoria alapjait is. A négy éves együttélés során született a közösségben két gyermek, akiket együtt neveltünk. Eredetileg nem terveztük, de ez lett a projekt egyik legérdekesebb tapasztalata. A szentendrei együttélés négy éve után, 2019 nyarán elvonultam egy zalai kis falu szélére spártai körülmények közé. Rendszerezni és szintetizálni a 2012 óta eltelt dinamikus időszak tapasztalatait, miközben földmunkákkal és növényültetéssel formálom az Égikertnek elnevezett területet.

2015 októbere óta a Migration Aid menekülteket segítő szervezet operatív igazgatója vagyok. Az Éjjeli Őrség nevű “virtuális párt” alapítójaként pedig arra keresem a választ, hogyan hasznosítható AZ1 elmélet a társadalomban. A mélytudati kutatásokkal kapcsolatos anyagokat a PSYNET weboldalán publikálom, mindennek a transzcendens vetülete pedig a Közös Ég elnevezésű metafizikai világkép.

Kapcsolódj Andráshoz a programjain keresztül

András elérhetőségei

E-mail: hello@az1.hu
Telefon: +36 30 592 8066
Facebook: @siewert.org
Instagram: @siewertandras

András legújabb írásai AZ1 weboldalon:

Vonzás-taszítás - AZ1.HU

Vonzás-taszítás

Hogyan hat a mentális, érzelmi és testi vonzás és a taszítás az emberi kapcsolataiankra? Mélytudati klaszterek, mint vonzás-epicentrumok.

Vágy és félelem - AZ1.HU

Vágy és félelem

Egy betegség 12 évesen. Tíz nap eszméletlenül. Az élmény, ami megváltoztatja az életem. Egy őskép, egy ellenállhatatlan vágy.

Szocioamoria - AZ1.HU

Szocioamoria

A szocioamoria az emberi kapcsolatok és együttélés új dimenziója. Alapja a nyílt kommunikáció, a korlátok nélküli mentális, érzelmi és testi kapcsolódás.

Érzelmek mátrixa - AZ1.HU

Érzelmek mátrixa

Az erőszakos érzelmek, a szorongások, a féltékenység, a közöny nem csak a saját génjeinket deformálja, hanem destruktívan hat mindenre, amihez kapcsolódunk.

Kapcsolatok evolúciója - AZ1.HU

Kapcsolatok válsága

Az emberiség jelenlegi krízise nem klíma- vagy környezeti válság, ezek már csak a következmények tünetei; hanem a kapcsolatok válsága.

Gyermekek forradalma - AZ1.HU

Gyermekek forradalma

Meg kell értenünk a gyermekek valóságát, beépítenünk a mindennapjainkba. Mégha ez azzal is jár, hogy alapjaitól kell újjáépítenünk az emberi világot.

András - AZ1.HU

Mi AZ1?

Pszichológiai-filozófiai kutatási projekt, amelynek célja az elme, a mélytudat működésének jobb megismerése, és a megszerzett tudás gyakorlati alkalmazása.

Számíthatsz rám - AZ1.HU #gondolatok, érzelmek, atomok

Számíthatsz rám

Gondolatok, érzelmek, atomok: ugyanabban az anyaméhben születtek. Sokan csak sejtik, érzik, de maholnap ez lesz a tudomány, és a mindennapi életünk alapja.

Semmit sem értek - AZ1.HU momo

Semmit sem értesz?

Momo képének példáján keresztül mutatjuk be egyszerűen és közérthetően a kollektív mélytudat és a fizikai világ közötti kölcsönhatást.

Harc a gondolataidért - AZ1.HU

Harc a gondolataidért

A mélytudat a hasonló érzelmi tartalmak mentén összerendeződik, kialakul a klaszter. A polarizált információk ránk is hatnak, egymással is “harcban állnak”.

Az érintés misztériuma - AZ1.HU

Az érintés misztériuma

A mezítelen érintés eksztatikus csúcsa egy túl gyorsan múló tünemény, ami összeköt bennünket önmagunkkal, a felszínre dobja a mélytudatból hozott katarzist.

A bennünk élő hangya - AZ1.HU

A bennünk élő hangya

Nagyon izgalmas kérdés: milyen információkat küld egy hangya a mélytudat világába, és ezek hogyan hatnak ránk, emberekre?