2020 októberétől | AZ1.HU

Lásd más szemmel a világot

Támogatnál? KÖSZÖNJÜK!

Az utolsó simításokat végezzük. Még ennyit kell várni az indulásra:

nap
óra
perc

Szeretnél értesítést, ha elindul az oldal?

Mi AZ1? – Egy alternatív, civil kezdeményezésű és fenntartású hírportál, amelynek fókuszában az előttünk álló társadalmi átalakulás, az embertársainkkal szolidáris, és a természeti környezetet tisztelő életmód áll. Mi nemcsak tájékoztatni szeretnénk, hanem cselekedni is. Segíteni abban, hogy a világunk jó irányba változzon.

Miért kell AZ1? – Mert kell egy új irány. A média fölötti kontrollért folyó kíméletlen hatalmi harcban elveszik a lényeg: vészesen fogy az időnk, és rohamosan szaporodnak a mindannyiunkat érintő problémák. Ezen szeretnénk változtatni. Mivel az oldalon nem lesznek reklámok, nem kell hatásvadász cikkeket gyártanunk a nagyobb olvasottságért és több bevételért. Nem járhatunk úgy, mint a közelmúltban az egyik nagy hírportál, amit a hirdetéseiket szervező vállalkozáson keresztül tudtak ellehetetleníteni. Nem kell foglalkoznunk bulvárhírekkel, a kereskedelmi média által sorozatgyártott celebek életével. Az írásaink fókuszát minden pillanatban azon tarthatjuk, ami fontos és példaértékű számunkra. 

AZ1 forever – AZ1 mindig lesz, mert bennünket az elhivatottság motivál. Menekülteket segítő közösségként az elmúlt években megtanultuk, miképp lehet a kevésből a legjobbat kihozni. Hogyan lehet elszántsággal fennmaradni akkor is, ha a regnáló hatalom mindent megtesz, hogy ellehetetlenítsen, megsemmisítsen. Kevesebb támogatás esetén nyilván kisebb a mozgásterünk: ritkábban tudunk új tartalmat adni, kevesebb jut technikai fejlesztésekre. De úgy építjük fel a hírportál szerkezetét és technikai hátterét, hogy a legnehezebb körülmények között is működőképes maradjon.

Fontosnak tartod a küldetésünket? Jól tudsz kommunikálni, fogalmazni? Írnál akár csak havi 1 cikket az oldalra? Csatlakozz önkéntesként az AZ1 szerkesztőcsapatához.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Írj e-mailt, vagy  küldj üzenetet a facebook / instagram oldalunkon keresztül.

AZ1 + A Segítők | AZ1.HU

Számlaszámunk

Számlaszám: 12011351-01589917-00100003

IBAN: HU06 1201 1351 0158 9917 0010 0003

SWIFT: UBRTHUHB

Számlatulajdonos: Migration Aid Alapítvány

Számlavezető bank: Raiffeisen Bank, Budapest

Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel, hogy: AZ1

 

Köszönjük! 💚

AZ1 + A Segítők | AZ1.HU

Bitcoin QR kód és azonosító

Bitcoin QR | AZ1.HU

19a8jMLEzw3UVkDB4upAvg5nHCgBtW1JbA

 

Köszönjük! 💚