A tudatos férfi – spiritualitás, tudatosság és társas kapcsolatok férfi perspektívából

Miközben gombamód szaporodnak a női tudatosság és spiritualitás megéléséhez, fejlesztéséhez kapcsolódó csoportok, weboldalak, a férfiak valahol útközben “elvesztek”.  Alig lehet hallani letisztult gondolatokat a férfiak lelki-szellemi működéséről, mint ha nem lenne érzelmi életünk sem. A tudatos intimitás, testiség pedig lassan már a “kanyarban sincs” ahhoz képest, ahol a nők tartanak a kibontakozásukban.

Ezzel a bloggal szeretnék segíteni abban, hogy a férfiaknak is legyen bátorságuk rálépni arra az útra, ahol megismerhetik önmagukat, a férfilét érzelmi és spirituális megközelítésű erejét.

Tudatossá válni a gyermekekre | AZ1.HU

Tanuljunk meg tudatosak lenni arra, hogy amit teszünk, hogyan hathat a gyerekekre. Mi az a karma, amit tudatlanságunkban ráterhelünk a jövőre.

Közelség-távolság kapcsolati dinamika | AZ1.HU

Vannak emberek, akiket egészen közel tudunk engedni magunkhoz, másokat viszont távol tartunk magunktól, akár akartunk ellenére. Miért?

Tudatos férfivé érni | AZ1.HU

Tudatossá válni egy hosszú folyamat, ami sok küzdelemmel és bukással jár. A lényege azonban pont maga az út, amin végigmegyünk.

A spirituális férfi | AZ1.HU

Mit jelent a mai racionális, logikusan felépített világunkban spirituálisnak lenni? Miért segíthet hozzá bennünket egy kiegyensúlyozottabb élethez?

"Három az egyben" tantra | AZ1.HU

"Három az egyben": érzékiség és érintés, testi egymásban levés és lelki összekapcsolódás. Egy tantra gyakorlat részletes leírása.

Érintés kompatibilitás párkapcsolatokban | AZ1.HU

Hogy hogyan érintjük meg egymást, annak majdnem akkora szerepe van egy kapcsolat sikerében, mint annak, hogyan beszélünk egymással.