A Mindenség centrumában – AZ1.HU

Téma: A Mindenség centrumában, mélytudat-kommunikáció
Hangfelvétel dátuma: 1995. január

…Tiszta, világos helyen vagyok. Ül valaki velem szemben. Én is ülök… Egy ember ül velem szemben. Hosszú fehér ruhában van, és fehér nadrág van rajta… fehér cipő. Világos haja van és szép, kék  szemei. Szinte sugárzik az arca.
– És hol van ez a hely, ahol ti ültök?
– Ez a fény bolygólyán van.
– Te ismered ezt az embert?
– Ismerem.
– Kicsoda?
– Ő a tanítóm.
– És ez a fény bolygója hol van?
– …Nem tudom…
– Nem tudod? Hogyhogy nem tudod?
– Nem tudom megmondani… nem mondhatom meg.
– Miért nem mondhatod el?
– Nem tudom!
– Semmit sem szabad elmondanod abból, amit ő tanít neked?
– De.
– Például mit?

Gondolatok: a Mindenség fényei

– Hogy hogyan gondolkodunk… Olyan, mint amikor egy fény beszűrődik az ablakon, megvilágít mindent, és ott marad a fény, betölti azt, amire rávilágít. Megtölti energiával, élettel. A gondolatokhoz is így jutunk el. A gondolatok is fények. Fények, fénypontok, amelyek beragyogják és megvilágítják az elménket. Ami nem más, mint egy készülék, amely felfogja és magába szívja a fényt. Minden rész máshová sugárzik, máshová irányítódnak a nyalábok. Él és lüktet ez a fény. Minden elfér rajta, csak van, aki nem tudja, nem veszi észre… mert egy másik fény, – sötét fény, elhomályosítja.
– Egy fény hogyan lehet sötét?
– Vannak sötét fények. Mindig a negatív információt hordozzák. Olyan, mint a fény árnyéka.
– Ezek a sötét fények honnan jönnek?
– Bárhonnan jöhetnek. Bárki irányíthatja, akik a negatív információk hordozói. Akik erre állítódtak be és ezeket fogadják el.
– Mi az, hogy negatív információ?
– Negatív információ az, amit a mindenség nem akar elfogadni, de nem vethet ki magából. Megtanulja leküzdeni és ettől még nemesebbé válik.
– Mi az a mindenség?

A Föld: fontos láncszem az univerzumban

– Az az erő, az a központi fény, ami körülvesz minket. Több ilyen központ van. S minden központnak van egy központi fénye, amely besugározza, amiből táplálkozik és él az univerzum adott része… Mi nem vagyunk felelősek más rendszerek fényeiért, energiahordozóiért. Nem is lehetünk. S ennek ellenére összetartozunk. Mindenki azért felelős, ami körülveszi, és amit be tud határolni. Ha túl messze mennénk, nem lenne belátható, és eltolódnának, elmosódnának, rendszertelenné válnának azok a részecskék, amelyek körülsugározzák…
– Vannak ezeknek a rendszereknek határai, ahol találkoznak egymással?
– Bizonyos értelemben igen. És nem mindegy, hogy hogyan találkoznak. Ezért vagyunk mi felelősek. Ezek a találkozások meghatározzák a további folyamatokat. Ezért minden találkozás nagyon fontos.
– Milyen kiterjedésű egy ilyen rendszer?
– Ezt nem lehet mértékegységgel kifejezni. Nincs széle, hossza, mélysége. Ezt csak érzékelni lehet.
– Lehet azt mondani, hogy a Föld különböző rendszerek határán helyezkedik el.
– A Föld olyan… most képeket látok… sugárzik, fénylik, mindenféle fényeket látok… forog körbe, mint egy szivárvány… Magába szívja a fényt és kisugározza. Mint egy adó-vevő. A Föld értékes energiákat hordoz. Éppen azért, mert olyan sokféle hatás éri, olyan sokféle fény és információ halad át rajta. Ezért itt nem lenne szabad az életet elpusztítani. Olyan, mintha egy nagy rendszernek egy kicsi, de fontos részét kikapcsolnánk. Nem a Föld határozza meg az univerzumnak ezt a részét. De ha a Föld megszűnik létezni, más rendszerek működőképessége is felborulhat. A Föld egy rész, egy láncszem. Nem lehet kiiktatni, nem lenne szabad (…)

Nem szeretnél lemaradni a legújabb történetekről? Kérj értesítést az e-mail címedre.

  •  
  •  
  •